2012, Microsoft için Son CES Açılış Konuşmasını İşaret etti
Sektörümüz hızlı hareket ediyor ve daha hızlı değişiyor. Ve bu nedenle müşterilerimizle iletişim şeklimiz eşit derecede hızlı bir şekilde değişmelidir. Bunu sağlamak için varsayımlarımıza sürekli meydan okuyoruz. Mesela:
· Duyuru yapmak için doğru zaman ve yer nedir?
· Müşterilerimizin değişen dinamiklerine uyum sağlıyor musunuz?
· Doğru olan bu olduğu için mi yoksa "her zaman yaptığımız gibi" diye mi bir şey yapıyoruz?
Bu gibi soruları düşündükten sonra, önümüzdeki Ocak 2020'nin CES'teki son açılış sunumumuz ve standımız olmasına karar verdik. PC, telefon ve eğlence sektörlerindeki iş ortakları ve müşterilerle bağlantı kurmak için harika bir yer olarak CES'e katılmaya devam edeceğiz, ancak bu yıldan sonra bir açılış konuşmamız veya standımız olmayacak çünkü ürün haberleri kilometre taşlarımız genellikle şovun Ocak ayı zamanlamasıyla uyumlu değil.
Ürün ivmesi açıklamalarından Büyük Windows Phone'umuz gibi heyecan verici etkinliklere, Facebook, Twitter, Microsoft.com ve perakende mağazalarımız gibi çeşitli tüketici bağlantı noktalarına kadar tüketici hikayelerimizi anlattığımız tüm yeni yollara baktığımızda, bu geçişi yapmak için doğru zaman gibi geliyor.
Microsoft, Tüketici Elektroniği Derneği ile 20 yıla yakın bir çalışma ilişkisine sahiptir ve uzun yıllar boyunca CEA ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.
Bu arada, 9 Ocak Pazartesi gecesi birçoğunuzla görüşmeyi dört gözle bekliyorum.lik, CES 2012'de yılı başlatmak için.
Tarafından gönderildi Frank
X. Shaw Kurumsal Başkan Yardımcısı, Kurumsal İletişim, Microsoft